Sunday, December 12, 2010

GET LOUD by Tommy Hilfiger

Scream dediler Loud dediler Enerji dediler, Adrenalin dediler sonra Güç, Cesaret, Hızlı, Genç ve Aşk... Tüm bunlar ne anlama geliyor derseniz ve bir sözlük açar da bakarsanız tam karşılığı LOUD olacak açıklamasın da Get Loud by Tommy Hilfiger yazacak...Ömrü boyunca parfümüyle bütünleşen insanlara ibretle bakmış biri olarak böyle bir post yazmam da çok acaip ancaaaakkk ben ki kararsız terazi, ben ki değişken ruhlu terazi, ben ki sabah akşam başka parfüm kullanan terazi sanırım artık biryerde durmam gerektiğine karar veriyorum ve bayıla ayıla, çantamdan çıkarıp çaktırmadan fıs fıs yaparken lloolloooyyy diye bir sevinç nidası atıyorum ki olmaz bu bana valla billa yaawww:)Ortak yaşam tarzları ve ortak müzik zevkleri olan gençlerin coşkusu enerjiyi açığa çıkaran LOUD’un ruhu bende hayat buldu demem o ki LOUD For Him ve LOUD for Her gümbür gümbür gümbür gümbür...
"LOUD For Her, güçlü, seksi ve müziğin ritminde kaybolmaya hazır olanlara, LOUD For Him ise biraz gizemli, biraz tehlikeli, dikkatleri üzerine çeken erkeklerin yeni sesi olacak. En önemlisi de farklı kültürlere ulaşabileceklerine inanan ortak inançları olan bir grubun parçaları"
"Kokular, duygular ve o anın yoğun bir şekilde yaşanması LOUD’u anlatıyor."
LOUD for Her, gül kokulu, hafif; LOUD for Him ise keskin ve baştan çıkarıcı!
Ay bir de unutmadan unutmadan LOUD’un şişesi gramafon plaklarından esinlenilerek tasarlanmış ama benim içn en önemli özelliği yatay olması veee hoop diye çantaya girmesi ;) Çantamı her açtığımda içeriden bir ses çıkıyor ve o ses ne biliyormusunuz?? Bilgisayarınızın sesini açın sonra bu enerjisi hissedin ama önce PLAY bas ve dinle...
"We're not the Same"
Bu arada LOUD'un Facebook sayfasını da var arada bir bakmak lazım zira sevdim mi tam severim dedikten sora sürpriz dolu LOUD dünyasının sürprizleri için LOUD on Facebook tan takipte kalın!! derim bir de ve Susarım :))
Buradan sonrası ÖNEMLİİİİİİ...Ne dedim sevdim mi tam severim susarım dedim ama susmadan önce çok özetle bu kokuyu beraber paylaşalım, güçlerimizi birleştirelim de isterim öyle susmak kaçmak olmaz... Eğer sabırla okuduysanız bu yazıyı hemen bir yorum bırakın ama LOUD dolu çığlık çığlığa bir yorum bırakın ki yorum bırakırken en son ne zaman çığlık attığınızı yazın siz benimle adrenalin dolu bir anınızı paylaşın ben de 5 adet parfümümü paylaşayım nasıl plan:)
16 Aralık Perşembe saatler gece yarısını vurduğunda plak döner, LOUD kaderini belirler...

69 comments:

tarih84 said...

ne zmandır yazmıyordun bu parfümün senin arayı çok açmadan yazmaya başlamana vesile olmasından dolayı ayrı sevdim.eğer kullandığın farmünün kokusunu algılamaz ve ne kadar sıkarsan sık sıkmamış zannedersen o senin daimi parfümün olurmuş, ben tam 12 yıldır aynı kokuyu kullanıyorum, 7,5-8 önce marka değişikliği yaptım ama hala aynı koku vanilya.hiç hissetmiyorum ve öyle çok da sıkmam ama tenimle resmen bütünleşmiş hatta bu kokuyu nerede duysa arkadaşlarım beni anımsarmış.umarım bu kokuda sna aöyle yer eder.yazını sonuna kadar okudum ama huyum bu, beğenmezsem zaten yorum bırakmayan bir blogcuyum.parfüm kazanırmıyım bilemem ama dün çığlığı nastığım bir olay yaşadım.yıllar sonra İzmir'e ilk kar tanesi düştü ve ben son anda netten öğrenip balkoan koştum tam tersi olmalıydı di mi devamı linkte http://pudratozu.blogspot.com/2010/12/izmir-2010-ilk-kar-tanesi-dustu.html
diğer olay ise tam umudumu yitirmiş, yedeklerin bile dolup bir ünüvertede yıllardır yüksek yapma istediğime elveda dediğim kpss çalışmaya devam ettiğim sırada arkadaşımdan gelen telefonla yeniden ünüversteli oluşum.çok ağlkadım kayıt oldum hala inanamıyordum,izmir-aydın arası yolu resmen uçarak gittim çok uzun bir serüvendi http://pudratozu.blogspot.com/2010/10/yeniden-ogrenci-oldum-adnan-menderes.html

işte böyle:))

Peaceinwonderland said...

MTV EUROPE MUSIC AWARDS Best female Ödülünü LADY GAGA ALDIĞINDA basmıştım çığlığı :P

Anonymous said...

ÖSS'yi kazandığımda :)

Leah said...

Bugün sevgilimle kavga ederken bastım çığlığı, bastım çığlığı! :D

Cansın Ekşi said...

internetten bi fotoğraf makinesi beğenmiştim dijital.rengi pembeydi ve herşeyiyle hayalimin makinasıydı ona ulaşmak çok çok zordu.Aylar sonra o makine türkiyede satışa çıktı ama çok pahalıydı.bikac ay sonra da cok ucuz fiyata internetten bulup aldım.kargocu geldiğinde boynuna atlamak üzereydim.saskınlığını fazla gizleyemedi,bende sevincimi saklayamadım bastım cığlığı tabiii!!

Unknown said...

En son yazlıkta önümden fare geçtiğinde çığlık atmıştım. Fare den çok korktuğumdan titremiştim.

guns_n_roses said...

en son yarım saat önce bastım çığlığı en yakın arkadaşımın evlenme teklifi alışını birlikte çığlıklarla kutladık :)
Hatta hala çığlık atasım var ama şikayet gelecek diye kendime engel olmaya çalışıyorum :) Aslında ben herşeye çığlık atarım yaşamak çoooook güzel:) Loud for Her benim olmanı istiyorummmmm duy sesimi :))

j.d. said...

en son bu sabah çığlık attım,çünkü okumam ve yazmam gereken o kadar çok şey vardı ki (ki hala yazmam gerekenler bitmedi ama ben biraz kaytarıyorum :D ) artık çığlık atıp biraz rahatladım,ama tabi küçük bi çaplı bi çığlıktı sadece :))

Elifim uyurken said...

en son sinir küpü şeklinde kızıma çığlık attım sanırım ..
ne yazıkki ..
belki kazanırsam kızımla da paylaşırım parfümü..
sevgiler..
özlem

Junon said...

en son bu yaz Tarkan konserinde çığlık attım...enerjisini resmen bize geçirdi adam
"Ben o şelale saçlara o ay, o hilal kaşlara o süzme bal dudaklara Öp öp öp öp doyamadım" :))
bu aralar da stresten gerine gerine ufak çaplı çığlıklar atıyorum rahatlamak için:)

Mertör said...

Daha dün akşam köpeğimle bir yukarı bir aşağı dans edip koştururken çığlık attık, zira kendisini insan sandığı için ne zaman böyle kudursak, heyecanlanıp beraberce bir YEUUUWWF salıveriyoruz gök yüzünee.
YEUUUUWWWF!!!

Unknown said...

TiK ToK - Ke$ha

Son günlerde en çok dinlediğim parçayı onunla söylemek isterdim.LOUD for Her mü

Moda Haftası
modahaftasiblog@gamil.com

tugce said...

Hmm en son ne zaman çığlık attım, tabiki korku filmi izlerken kardeşimin arkamdan sessizce yaklaşıp beni korkutmasıyla! O kadar uyarmıştım kendisini bak film seyrediyorum abuk subuk hareketler yapma diye ama dinlemedi tabiki, ben olsam bende dinlemezdim :)

tugcekaya@gmail.com

Unknown said...

merhaba
her daim çığlık atmaya meğilli bir ikizler olarak :)herhalde en son sevgilimin işe girdiğini öğrendiğim zaman attığım çığlıktı:D

ceylo said...

en son az önce kahveyi taşırınca çığlık attımmm!!:) loud for her istiyorum...

Unknown said...

En son çok istediğim bir işe kabul edildiğim zaman çığlık atmıştım. Hatta mülakat sonrası sizinle çalışacağımıza eminiz miray hanım dediklerinde çığlık atıp adamın boynuna sarılmak istedim ama yapmadım yapamadım :D

pınar said...

Sanırım en son yazın lunaparkta bindiğim crazy dance'de:)attımmm

Onurr said...

Süper lotoda altıyı 2 rakamla kacırnca cığlık attım en son :D
chadmike_0508@hotmail.com for him..

LOUD said...

En son sınıfta sınavdan en yüksek notu alınca cığlık attım ;)
sectumsempra_lion58@hotmail.com
fOR Him

Ashtray said...

hediye olarak kocaman bi disco topu aldığımda çığlık atmıştım.

Gözde said...

annem en sevdiğim tatlıyı yaptığında çığlık atmıştım

bircany said...

en son arkadasımla sesimizin kısılmasını istedigimiz zaman evde salak gibi cıglık attıgımızı hatırlıyorum sadjhsakjgdas
simdi izninizle arkadaslar bir tane
loud for her benim icin ayrılmalı,yeni blogumun serefine <3

Elif UYSAL said...

Canım ben daha bu sabah çığlık attım ki hem de ne çığlık!!! Ankara kar-kış ve ben akıllı bıdık kış lastiklerini taktırma işini erteleye erteleye buz pisti yokuşta kalınca döne döne indim aşağıya:)Adrenalinin dibine vurdum diyebilirim:))) 3,5 attım:)))Hala boğazım acıyor:)Nasıl çığlık attıysam korkudan:)

wantthefashion said...

en son 2 gün önce gecenin bi yarısı sevgilimin askerliğinin izmire çıktıgını duydugumda çığlık attım.. bugünlerde kendimi şanslı hissediyorum.. umarım her yada him hiç farketmez bir parfüm şişeside benim çantama hoop diye kayar:)

s3d3f_ozsoy@hotmail.com

..trend Pınar'ı.. said...

en son çığlığım teyzemin hamile olduğunu öğrendiğimdeydi şimdi farkettim ki çığlık atmayalı çok uzun zaman olmuş, bizim ufaklık 5,5tan 6ya doğru ilerliyor :)) bu parfüm, reklamları, şarkıları beni nedense çok heyecanlandırdı, kazanırsam söz bi tane de sizin için atıcam :))

Unknown said...

http://mustafasoydan.blogspot.com/2010/12/tommy-hilfiger-loud-stylish.html

benim çığlık atma yöntemim de budur :)

LOUD FOR HIM

Anonymous said...

evlilik teklifi aldığımda:)

zui said...

çok istediğim işe alındığımda!
şimdi de kazanırsam atcam:p

Japon Balığı said...

İzmire kar yagdıgında:) Loud for her istiyorummm:)

i-life's blog said...

bugün sevgilim işe başladı ve her şey o kadar yolundaydı ki sevinçten çığlık atmışım :)

fashionputitallonme said...

Koca bi bardak kolayı yatağın tam ortasına dökünce:D

ONUR ALAKAY said...

ben hiç çığlık attığımı hatırlamıyorum :S ama parfümü istiyorum istiyorum istiyorum :))

dişi zamiri said...

kardeşim askerden süpriz yapıp izne geldiğinde:))
Loud for her

cemress said...

bugün primim yattığında:))

NessParadise said...

En son ne zaman çığlık attığımı hatırlamıyorum ama kazanırsam büyük, içten bir çığlık atacağım :)
Neslihan Aslan
http://twitter.com/#!/NesssParadise

Unknown said...

en son fenerbahçe maçında sinirden çığlık attım

İlayda said...

Bugünnnn! Sınavlarım bitti,bir haftadır uykusuzumm ve hayattan soyutlanmış vaziyetteyim.
ilaydadik@hotmail.com

Selfet said...

Rengarenk ışıklarla yanıp sönen lunaparka gidince insan kendindeki cesarete,içinde yükselen adrenaline,damarlarındaki kanın akışına,kalbinin hızlı ritimlerine inanamıyor !
Eteğe bindiğimde nefesim kesilmeden önce yüksek volume lu çığlıklar attım ve sonrasında adrenalin seviyem düştü,sesim kısıldı ama değdi mi ?
Kesinlikle.. :)

. said...

Birçok çığlığım vardı hayatımda.. Kardeşim doğduğunda, üniversiteyi kazandığımda, yükseklisansa kabul edildiğimde, sürpriz doğumgünlerimde, sevdiğimin verdiği hediyelerde.. Ama bu son çığlığım gibi değildi hiçbiri..ve bundan sonra da olmayacak hiçbirisi.. Geçtiğimiz aylarda annemin tamamen kontrol amaçlı gittiği bir doktorun ağzından günlerimizi kapkara yapacak şeyler işitmemizle başlamıştı her şey.. İsmi soğuk olan o hastalık yakalamak üzere olabilirdi benim gözlerinin içi gülen anneciğimi.. Peşisıra gelen tetkikler, kapısı çalınan başka doktorlar..Herkes alınan parçanın patoloji sonuçlarını görmeden tek bir umut bile veremeyiz diyordu.. Evet, annem hayatında ilk kez narkoz alacak olmanın o yoğun tedirginliğiyle AMA daha çok da o ameliyattayken benim, yani biricik kara kuzusunun, fenalaşabilme olasılığının korkusuyla çıktı odadan.. Ardından geçen birkaç sancılı gün sonuçları 15 gün bekleyecek olmanın yanında hiçbir şeydi..Bayram geçti o sırada.. İnsanlar bayram yaptılar, güle oynaya kurban sofraları hazırladılar.. Biz sessizdik, gelmedi bize bayram, çalmadı kapımızı o sevinç.. Akrabalarımızın yüzüne gülerken aklımızın bir köşesinde hep "ya doğruysa..ya annem..?" korkusu vardı. Ve sonuçların alınacağı gün geldi çattı. Uykusuz gözlerle içimizden ettiğimiz duaların dudaklarımızda ki kıpırdanmasıyla girdik o odadan.. Doktor, annemin patoloji sonuçlarının bulunduğu o zarfı açarken benim için siyahtı tüm kağıt parçaları.. Annem titriyordu ama benim yüreğimin titrediği kadar değil.. "Eleleydik" hiç ayrılmayacağız dercesine.. Kapandı gözlerimiz doktor ağzını açarken, ve dedi ki.. "Tertemizsiniz Gülay Hanım.. korkularınıza söyleyin daha çok uzuuun yıllar uğramayacaklar size.." Durdu dünyamız o an. Her şeyi resetleyip tekrardan dönmek için! İşte ben en son ve içi en dolu, en hakkını verdiğim çığlığımı Allah'ın bana annemi bağışladığını öğrendiğim o an attım..

Canan said...

En son çığlığı ben mutfakta bir işe odaklanmışken eşimin arkadan sinsice yaklaşıp bööö demesiyle atmıştım :)

Loud for her isterimm şanslı kişi en olursam

Canan
cnn_d@yahoo.com

Canan said...

En son çığlığı ben mutfakta bir işe odaklanmışken eşimin arkadan sinsice yaklaşıp bööö demesiyle atmıştım :)

Loud for her isterimm şanslı kişi en olursam

Canan
cnn_d@yahoo.com

Büşra said...

2 gün önce babam hatrı sayılır bir harçlık verdiğinde çığlık atmıştım:)
Loud for Her istiyorum:)
cvk.busra@gmail.com

Anonymous said...

öğrencilerim sürekli birbirlerini şikayet ettiklerinde dayanamayıp sinirden bastım çığlığı:D

cansu
cansukln@yahoo.com

Melis said...

dün mezuniyet balom için tasarladığım elbisenin üstüne kuzenim vişne suyu döktüğünde çığlık attım.yalnız öyle bir çığlık attım ki kuzenim neye uğradığını şaşırdı ve ben bile kendimden korktum :D

Loud for Her <3

tuuced said...

pazartesi akşamı dişçi koltuğunda son çığlığımı attım :(

Unknown said...

Blogunu yeni görüyorum ama belki de Loud şansıdır bu :)
Bu yaz uçuş eğitimine başladığımda ve ilk uçuşumda havada woooww diye çığlık atmıştım.

Murat
murats744@gmail.com

merve said...

en son ne zaman çığlık attığımı tam hatırlamıyorum ama LOUD'lardan biri benim olduğundan çığlık atıcağım kesin :)

Kurbaga Prensesler said...

en son lunaparkta balerinde çığlık atmıştım :) teşekkürler!

niles said...

en son red dead redemption adlı oyunda cok fena cıglık attım cok korktum...
loud for her her ısterım:)

De HaLi said...

tiyatro kursumda, daha guclu diye bana kizip ciglik atmami isteyen hocamin karsisinda, herhalde omrumun en cilgin cigligini attim :))

Deniz

fairy.tale.of.a.sea@gmail.com

Deno said...

En son çığlığımı geçen yaz Çeşme'de Gökhan Özen'le imajı zedelenmiş olan jet skiyi hayatımda ilk kez denerken attım. ben ki ne araba ne motor sadece bisiklet kullanmayı bilen biri olarak sandım ki hız beni hiç heyecanlandırmaz. ama daha da güzeli benden 5 dakika önce jet skiyle hız yapmaya cesaret edemeyen erkek arkadaşımın, benim kullandığım sırada, arkamda daha önce onu hiç görmediğim bi şekilde çığlık atıyo, hatta haykırıyo olmasıydı :)

Deno said...

En son çığlığımı geçen yaz Çeşme'de Gökhan Özen'le imajı zedelenmiş olan jet skiyi hayatımda ilk kez denerken attım. ben ki ne araba ne motor sadece bisiklet kullanmayı bilen biri olarak sandım ki hız beni hiç heyecanlandırmaz. ama daha da güzeli benden 5 dakika önce jet skiyle hız yapmaya cesaret edemeyen erkek arkadaşımın, benim kullandığım sırada, arkamda daha önce onu hiç görmediğim bi şekilde çığlık atıyo, hatta haykırıyo olmasıydı :)

Deniz
denizguvenen@gmail.com

reyhane said...

En son minik oğlumun anne bugün çok güzelsin sözü üzerine çığlık attım..Bir sonraki çığlığı LOOD kazandığımda atmak istiyorummmmmm:)

Therru said...

en son gece yarisi arkadasimin surdugu alisveris sepetine binmis yokus asagi kayarken ciglik atiyordum, sag salim indigimde adrenalinden olecek gibiydim

loud for her - Husne

! POSH BUTİK ! said...

en son italyada zannetiğim nişanlımı karşımda görünce çığlık atmıştım:) bana çığlık attıran sevgilime "loud for him" istiyorum;))
poshbutik16@gmail.com
sevgiler...

Ayşegül Çilekrenkli said...

Aslına bakarsan adaşım biraz önce bastım çığlığı blogunu görünce. Çünkü -tamam tüm Ayşegüller kullanır Ayşegül kitapları serisini ama- hem benim uzun zamandır aklımda tasarlayıp durduğum ama üşenip yapamadığım bari söylesem de başkası yapsa dediğim blogla karşılaştım! tabi abartmayayım bu küçük çapta bir çığlıktı. :)
büyüğünü dün attım. Yanımda merdivenlerden inerken ayağı takılıp merdivenden aşağı yuvarlanıp başını yere çarpan arkadaşımın başından sızan kanları gördüğümde bastım çığlığı... Sonra da elimden geldiğince sakin görünmeye çalışarak hastaneye götürdüm arkadaşımı. Merak etme şimdi durumu iyi :)

a.cilekrenkli@gmail.com
loud for her
öpücükler :*

Ebru said...

En son cığlımı yanımdan gecen kopeğin farkına varmadıgım için bugun attım o ne korkunc bir cığlıktı yaa herkes dikkatli olsun kimse dalgın gitmesin :)

şeyda said...

Son zamanlarda çığlık atmadım sanırım hatırlamakta epey güçlük çektim çünkü :) En son çığlığımı kamikazenin tepesinde baş aşağı dururken attım,bundan sonraki ilk çığlığımı da loud for her kazanırsam atabilirim :D

.Pınar K. said...

Sevgili Aysegul, en son Taksim'in ortasında iki elim tikabasa poşetle doluyken çığlık attım, en acısından. O kadar yuklenmidim ki, belim tık diye tutuluverdi. Rezalet ama ders oldu, artık o kadar yükü tek basıma tasimiyorum, çığlığımı da başka seylere sakliyorummm ;) şimdiden mutlu çığlıklar dolu bir yıl diliyoruuuum ;)

Gunes Ipekoglu said...

En son tartıda 2 kilo verdiğimi görünce sevinçten çığlık atmıştım,zor veriyorumda kiloo =))

Loud'u kazanırsam çığlık adabilirim yine=)))

şeyda said...

Son zamanlarda çığlık atmadım sanırım hatırlamakta epey güçlük çektim çünkü :) En son çığlığımı kamikazenin tepesinde baş aşağı dururken attım,bundan sonraki ilk çığlığımı da loud for her kazanırsam atabilirim :D

Bilgilerimi eklemeyi unutmuşum :D

Loud for her istiyorum :D
Şeyda Çetin
nyksseyda@gmail.com

aycan ertugrul said...

hamsterım bebiş dünyaya getirirse basarım çığlığı:D
aycan_sen@yahoo.com

Anonymous said...

loud for her :)

Anonymous said...

loud for her
canan

Anonymous said...

I knoω thiѕ website рreѕеnts qualitу ԁеpendent artіcles oг гeviеωs and othег ѕtuff,
is theгe any other wеbѕitе ωhiсh gives such data in quality?


Fеel frеe to νisit mу web ρagе; Seopressor Version5
Here is my web blog - seopressor version5

Anonymous said...

hеy there anԁ thanκ you fοr уour infoгmаtion – Ӏ haνe definіtely ρiсkеd uр anythіng new fгom rіght here.

Ӏ diԁ howeveг еxpегtiѕе а few
teсhnicаl points using this site, aѕ I expeгiencеԁ tо гeloаd thе
web sitе lots οf times prеѵiοus to I coulԁ get it tο loаd proреrly.
I hаԁ beеn wоndeгing if your
web hoѕt is ΟΚ? Not that I am complaining, but ѕlοw loaԁіng instances times will vеry fгequеntly affect
your placement in google аnԁ сould ԁamage your high-quality ѕcorе іf аԁveгtising
and marκeting wіth Adωords.
Well I аm аdding this RSЅ to
my email anԁ could lооk out for a lot mοre
of your resρеctive fascinatіng сontent.
Makе suге you update this again νery sоon.


Herе is mу page; seopressor wordpress plugin
Also visit my blog post :: SEOPressor V5

Anonymous said...

Having read this I thought it was really informative.
I appreciate you finding the time and effort to put this article together.

I once again find myself spending way too much time both reading and leaving
comments. But so what, it was still worthwhile!
Check out my web-site ; Money Betting On Sports

Anonymous said...

Hello! I could have swоrn Ι've visited your blog before but after looking at a few of the posts I realized it's nеw to
me. Regaгdleѕs, I'm certainly pleased I found it and I'll be book-marking it and checking back frequentlу!



my web blog :: seopressor version5
my page :: seopressor version5

Anonymous said...

Μy brothег rеcommendеd Ι mаy like this web
site. He used tο bе totallу right.
This ѕubmit actually mаdе my dаy.
Υοu cann't consider simply how a lot time I had spent for this information! Thank you!

Visit my web-site SEOPressor V5 review
my webpage > Get blogs plugin

Hatırlıyormusunuz??

Related Posts with Thumbnails