Sunday, January 30, 2011

Unutulmaz Bir Haftasonu Hikayesi...

Artık duymayan kalmadı sanırım ççooookkk gizli başlayan dogum günü sürprizimiz başarıyla tamamlandı veee günlerdir iple çektiğimiz Cuma akşamı rüzgar gibi geldi ve geçti..... Bütün blogosfer dostları toplandık ve süper organize bir çalışmayla pek sevgili Styleboom 'un dogum gününü kutladık... Umuyorum ki herkes gibi canım boom'um da hayatının en güzel doğum günü sürprizlerinden birini çocuklarına anlatmak üzere geceyi tamamladı :))
Doğum günü partisinin baş aktörü twitter #boombday topic temamız oldu...Tüm geceyi bütün Boom severlerle an be an paylaşmak için bundan daha güzel ve hızlı bir yol olamazdı herhalde...Bizi ve özellikle sevgili Styleboom'u orada yalnız bırakmayan herkese çççooookkk teşekkürler:))
Önce şok, sonra sevinç, sonra kahkaha biraz gözyaşı ve mutlulukla dolu ama en önemlisi de samimiyet ve dostlukla dolu bu mükemmel gecenin ardından ertesi sabaha kaldığımız yerden devam ettik veee sevgili offnegiysem Billur'cum bizi followerları ile birlikte Frida Kahlo sergisine davet etti....
Bana kalsa daha uzun birsüre daha gidemeyeceğim bu muhteşem sergiye Billur sayesinde gitmiş olduk (muck muck tesekkurlerim çok içten) ve sanırım mutlaka gitmeniz şart, mutlaka görmeniz şart ve mutlaka hem bu muhteşem kadının eserlerine hem de bu büyük aşka şahit olmanız lazım gibi şeyler dememe gerek bile yok :))
Bir önceki gecenin yorgunluğu ve buz gibi soğuk bir cumartesi günün Pera Müzesi keyfinden sonra koşarak istanbul Culinary Institute gittik ve tam bir Billur's Day geçirdik. O ne demek mi?? Buradan ne demek istediğimi mutlaka keşfedin derim :))

1 comment:

Onur Çiçek said...

mükemmel bir doğum günüydü gercekten de

Hatırlıyormusunuz??

Related Posts with Thumbnails