Wednesday, February 16, 2011

Dokolte giyenin anasını avradını demek istemiş "profoseptik" aslında

Gani Müjde Twitter'da aynen bunu dedi ve az bile dedi "Dokolte giyenin anasını avradını demek istemiş "profoseptik" aslında"
sonra Özgür Mumcu dedi ki, "Selçuk Üniversitesi'nde dekolte giyenlerin tecavüze uğramasını normal kabul eden bir profesör var. Kampüsü boşaltın."

Tüm bunlar benim, sözü geçen kişinin telefon bağlantısından gelen garip sesini NTV sabah haberleri sırasında canlı canlı dinledikten sonra oldu ve yağmur gibi twitler akmaya başladı hatta yetmiyor,
"TECAVUZCUYE YAZIN; Prof. Dr Orhan Ceker " DEKOLTE GIYINENE TECAVUZ EDILIR' DEMIS! oceker@mynet.com VE oceker@hotmail.com " diyorlar... iyi de ediyorlar siz de yazın birşeyler direkt söyleyin içinizden geçenleri...

ve ekşisözlük yazarları diyor ki;
"bunu diyen adam "profesör". noam chomsky da profesör, randy pausch da profesör, john nash de profesör, stephen hawking de profesör.
demek ki neymiş, haketmeyene o ünvanı vermemek gerekiyormuş, bu söylemleri bir profesör olarak değil kahvedeki bir adam olarak yapması gerekiyormuş. yazık hakkaten.
(cigara boregi, 16.02.2011 09:59)

Habertürk Gazetesi'nde yayınlanan haberde Prof. Orhan Çeker'in sözleri şöyle yayınlanıyor:
“Sorunun odağında kimvar? Kadın var. Kardeşimsen dekolte giyinirsen bu tür çirkinliklerle karşılaşman sürpriz olmayacaktır. Tahrik ettikten sonra sonucundan şikâyet etmen makul değildir.
‘DİN EĞİTİMİ ÖNERİSİ’
Konunun çözüme kavuşturulması için detaylı bir çalışma yapılması gerektiğini söyleyen Çeker, şöyle devam etti:
“Başta toplumun acilen yaygın bir din eğitimine tabii tutulması gerekir."


Devamı benden yorumsuz bugün Soner Yalçın gözaltında, Tuncay Özkan, Mustafa Balbay neredeyse 3 yıldır hapishanede, komutanlar, yazarlar, gazeteciler ailelerinden ve sevdiklerinden uzak ama tecavüzcüler hayatlarını kararttıkları kadınların dekolte giydiği gerekçesiyle ceza indirimine gidebiliyor....
Ben daha ne diyeyim kim ne desin müstehak herkese tüm bunlara göz yumanlara ve sesini çıkarmayanlara herkese müstehak daha çok tecavüzü hakediyoruz hepimiz....

5 comments:

Elif UYSAL said...

Bence bunu söyleyen profoseptik'in beyin damarlarında tıkanıklık var!Açmak lazım ki hava alsın,ağzından çıkanı kulağı duysun!Utanıyorum bu beyinlerle aynı atmosferde nefes aldığım için!!!

Nill Kiss said...

Aynen dediğin gibi müstehak başka denicek bir şey yok!

*STYLEBOOM* said...

zaten bu zihniyet iktidarda oldugundan beri her gun tecavuze ugramiyor muyuz? ruhumuz, ozgurluklerimiz, haber alma hakkimiz, universitemiz, sanatcimiz, aydinimiz, yazarimiz, bloggerimiza bile defaeten hunharca tecavuz ediliyor. ha simdi bu zat-i suursuz diyor ki yetmez bedeninize de kadinliginiza da mahreminize de tecavuz etmemiz lazim, lazim ki yillardir kinle nefretle bekledigimiz gunlerin intikami her sekilde alalim.

fashiONözge said...

aynı şeyi seçimlerden sonra söyledim,hepimiz bulacağız belamızı ülkenin yarısı yüzünden...al işte şuursuz bir açıklama daha.ama biz izmirliyiz yaa bizim aklımız içkide sekste ya,e siz de öylesiniz desene,gavuruz ya biz hakediyoruz.
ne diyeyim,bu insanlar değil miydi?depremde türbanlılar ölmedi diyen,kafayı yiycem yaaaaaaaaaaaaaaaa:((

Stil Direktoru said...

Söylenecek söz yok diyorum aynen!

Hatırlıyormusunuz??

Related Posts with Thumbnails