Friday, June 8, 2012

YARIŞMA : INOA İLE 3 STİL



Saçlarımı boyatmıyorum, fön bile çektirmiyorum, dünyanın en kötü kuaför müşterisiyim ve yaklaşık 10 yıldır Bursa'daki kuaförüm Enis'ten başka kimseye de saç kestirmedim böyle de tutucuy(du)m... Taa ki L'oréal Professionnel Academy'de gittiğimiz saç bakım eğitimine kadar.... Saçlarımı L'oréal ekibine teslim ettim ve uzun bir maceranın ilk makasını atmış olduk :) (Academy ve Orhan Bademli maceramız ile saçlarımın son halini en kısa zamanda paylaşacağım tabii twitter'dan hala görmediyseniz)

Şimdi gelelim maceramızın devamına;
L'oréal Professionnel Türkiye diyor ki; Ayşegül yaptı, Cindrella yaptı, Pinkfreud da yaptı sıra SENDE!!!! L'oréal Professionnel INOA ile değişim sırası sizde! 


Yapmanız gereken tek şey L'OREAL PROFESSIONNEL TURKIYE FACEBOOK sayfasına giriyorsunuz INOA 3 Stil yarışmasında niçin değişmek istediğini anlatıyorsunuz biz de en iyi değişim nedenini yazan 3 kişiyi seçiyoruz :)


Sonra; 
- Metin Bahçecik saçlarınızda harikalar yaratıyor, Stüdyo Kaprol ekibi stilinizi yeniliyor. 
- Facebook oylaması sonrasında en çok oy alan ve jüri tarafından seçildikten sonra saçları ve stilleri yenilenen 3 kişi Elle Dergisi Ağustos ayı sayfalarını süsleyecek! 


Haydi zaman kaybetmeden hemen INOA 3 Stil facebook uygulamasına niçin değişmek istediğini anlat! Unutma son gün 10 Haziran! Bakarsın bu değişimi beraber yaşarız;)

1 comment:

Arzu Akdağ said...

süper hayallerimin değişimi katıldım facebooktan inşallah şans banada güler.değişmek istiyorum çünkü bunu herşeyden çok istiyorum..

Hatırlıyormusunuz??

Related Posts with Thumbnails