Wednesday, May 15, 2013

Avon BB Krem ve #yazacokazkaldi Kahvaltıları

Geçtiğimiz haftasonu havanın şahaneliğini fırsat bildik ve tüm markaları açık ara önde bırakan az ama öz etkinlikleri ile bütün yıl konuşulmayı başaran "geleneksel Avon etkinliği"ni bu yıl piknik yaparak geçirdik.... Geçen yıl yapılan partinin hikayelerini hala duymadık diyorsanız buradan bir bakın derim :) 

Piknik öncesinde sepetler, ipler, kareli örtüler ve ne olduğunu anlamadığımız meyveler kapımıza gelmişti ve bize sadece sepetimizi kolumuza takıp, pikniğe gitmek kalıyordu... Ne olduğunu bir türlü bulamadığımız buruşuk meyvenin adı "hünnap"mış. Hergün mutlaka 1-2 tane yenilmesi gereken sağlık depolarından biriymiş ve Avon BB Kremin sırrı da bu meyvenin özü ile yapılıyor olması. 

Piknik boyunca bizimle olan Avon'un yüzü Azra Akın ile Avon Solutions BB Krem hakkında konuşmak üzere minderlere kurulduk ama 5dk sonra konumuz çok farklı yerlere saptı. Bol bol dedikodu yaptık, diyetten, spordan, egzersizden, saçlardan, güneş gözlüklerinden hatta bacaklarımızın kalınlığından bile konuştuk :)) İlk defa kendisiyle tanışmış olmama rağmen bu kadar hayran kalacağımı tahmin etmezdim herhalde. Hayatımda bu kadar doğal bir kadın gördüğümü hatırlamıyorum. Bir de TV'deki halinden onlarca kat daha güzel diyebilirim kadın ip atlarken bile güzeldi arkadaşım gözümü alamadım...  
Bu arada Avon BB'nin en büyük özelliği cilde eşitlenmiş bir görünüm vermesi ve kızarıklık görünümünü gidermesi. Kusurları kapatıyor, pürüzsüzleştiriyor yani sizin de benim gibi sorunlu bir cildiniz varsa nemlendiricinizi sürdükten sonra BB Krem ile makyaj yapmasanız bile yüzünüze bir renk gelmesini sağlayabilirsiniz. Ben 3 gündür denemeye başladım bile bir hafta içerisinde herşeyden rahatsız olan cildim kabarıp, sivilcelenmezse bilin ki krem okeydir :) Twitter  hesabımdan #avonBBetkisi hashtag’i ile dürüst olup haber vereceğim söz veriyorum 
Vee gözlerimi kaparım öpücüğümü atarım demeden önce, son 1 aydır hızlanan spor, sağlıklı beslenme ve hadi kaslar neredesiniz diyerek geçirdiğim günlerin sabahında Instagram hesabımdan sabah kahvaltılarımı paylaşıyorum. Kahvaltı tariflerinin bir kısmı ise sevgili hocamız Murat Bür 'ün tariflerinden oluşuyor... Her gün yeni bir kahvaltı alternatifi ile birlikte #yazacokazkaldı ve #muratburbiziyazahazirla diye diye dişimi sıkmaya devam ediyorum. Takip etmek isterseniz ınstagram'da beni yine aychulus olarak bulabilirsiniz :) 

2 comments:

Anonymous said...

This is accompanied by a wall chart, a users' guide and also a work out video.

Also visit my web-site :: adjustable dumbbells

Unknown said...

merhaba blogunu yeni gördüm ve bayıldım :) sevgiler..
cansuandic.blogspot.com

Hatırlıyormusunuz??

Related Posts with Thumbnails