Wednesday, July 10, 2013

ALİ İSMAİL KORKMAZ'I KİM ÖLDÜRDÜ?


* Bilmeyenler için 1 ‪#‎aliismailkorkmaz‬ polis şiddetinden kaçarken sokakta kimliği belirsiz kişiler tarafından sıkıştırılarak odunlarla dövüldü.

*Bilmeyenler için 2 : #aliismailkorkmaz yere yıkılana kadar dayak yedi olaya şahit olan bir kişi korktuğu için müdahale etmedi.

*Bilmeyenler için 3 #aliismailkorkmaz dövülmesinden bir süre sonra ayağa kalktı polisten korktuğu için hastaneye gidemedi.

*Bilmeyenler için 4 #aliismailkorkmaz'ın arkadaşları zorla ikna ederek kendisini hastaneye götürdü.Ancak doktor eylemden gelenlere bakmıyordu.

*Bilmeyenler için 5 #aliismailkorkmaz hastaneden tomografi çekip "bir şeyin yok, git ifadeni ver" diye hastaneden yollandı.

*Bilmeyenler için 6 #aliismailkorkmaz sabah uyandığında konuşma zorluğu çekiyordu arkadaşları ailesine haber vererek başka hastaneye götürdü.

*Bilmeyenler için 7 #aliismailkorkmaz ikinci hastane beyin kanaması geçirdiğini ve vücudunda pek çok kırık olduğunu söyledi.

*Bilmeyenler için 8 #aliismailkorkmaz alındığı ameliyatın ardından geç müdahale sonucu solunumunu ve bilincini kaybetti, yoğun bakıma alındı.

*Bilmeyenler için 9 #aliismailkorkmaz'ın ailesi ve arkadaşları haftalardır tedirginlikle hem yaşamı hem ölümü bekliyorlardı. Ali bugün öldü.

*Bilmeyenler için 10 #aliismailkorkmaz'ın ölümüne devlet, emniyet ve ilk hastanedeki görevliler yardım etti asıl katiller bulunamadı.

*Bilmeyenler için 11 #aliismailkorkmaz bugün öldü, ölüm süreci 11 tweet'e sığdı ama hikayesi bitmedi! Onun hikayesini biz devraldık!



No comments:

Hatırlıyormusunuz??

Related Posts with Thumbnails