Wednesday, September 19, 2012

Düğün, Saç, Makyaj Hikaye, Aslolan Dostluk


Ankara'nın bana verdiği, dileğim ömür boyu dostum olacak, iyi günde kötü günde her zaman el ele olacağım canım arkadaşım, tuhaf arkadaşım, deli arkadaşım, en yakın arkadaşım geçtiğimiz haftasonu evlendi :( valla sevinemeyeceğim büyüdük, yaşlanıyoruz, yeni hayatlar seçip, yeni şeyler öğreniyoruz ve değişiyoruz... Sevinmedim çünkü diğer tuhaf ve deli arkadaşım, diğer en yakın arkadaşım da Ekim'de nişanlanıyor çok gıcık oluyorum ikisine de çünkü düğünün en güzel ve en stresli, arada da gizli gizli arkalarından ağlayan ama makyajını bozmayan tek bekar kızı ben olmak zorundayım görevim büyük ha bir de damatlara işkence etmek var o da benim görevim :)
  
Saçlarımı Bursa'da Enis Yelbey kuaför yaptı. Saçımdaki zincirleri kendim yaptım (yeni trend saç zinciri olacak, bana inanmayıp, moda guruları trendalarmı verdiğinde inanırsanız, nasıl yaptığımı anlatırım elbet) Zincirimi aldım ve Enis'e ne istediğimi anlattım. Hayal ettiğimden çok daha güzelini yaptı çooook güzel oldu:) Enis 10 yıldır saçımı kesen tek kuaför, bütün özel günlerimde yanımda lise mezuniyetimden beri en güzel günlerimi daha güzel yapan tek insan. Ne derse tamam derim, ne istersem tamam der ama yine istediğini yapar :) İstanbul'da fön çektirmek için gittiğim kuaförleri bile bilir, onay verir. Artık aramızdaki ilişki kuaför-müşteri değil çok yakın arkadaşlık olduğu için saçımla ilgili fazla bir şey anlatmama gerek kalmadı ve beni yine çoook mutlu ettiKuaför değiştirmemenin ne kadar önemli olduğunu ben de böyle anlatmış olayım :)

Makyajımı kendim yaptım, kirpiklerimi bile kendim taktım. Kıyafetim de Nişantaşı'ndan bir butikten aldım. Aylarca tasarımcı, abiyeci, butikçi, kumaşçı gezmediğim bişeyci kalmadı ama bu elbiseyi gördüğüm an aldım. Ne markasını biliyorum ne de başka birşeyini beğendim aldım çıktım :) 






Güle güle hayatımda gördüğüm en rahat, en eğlenceli ve en güzel gelin :) 
Çok mutlu ol... 

6 comments:

FahriyeTugbaS said...

Arkadaşına mutluluklar diliyorum. Gerçekten çok güzel gelin olmuş. En son fotoğrafa bayıldım :)

fahriyetugbas.blogspot.com

Unknown said...

Ayşegülcüüm ellerine sağlık ne güzel yazmışsın , saçların enfes olmuştu cidden sırt dekolten yıkılıodu ve bittabi düğün öncesi misafirperverliğin için kucak dolusu öpücük sanaaa!!!

semforever said...

gelin saçına bayıldım ben de


semforever-semforever.blogspot.com

Cansın Ekşi said...

Arkadaşın çok güzel bi gelin olmuş.Seni de çok beğendim elbisene kahküllerine bayıldım .Darısı başınaa :)


Sonbahar alışverişi için
visnetadindaa.blogspot.com

madammoda said...

Saclarına bayıldım ben de çok severim bu tarz sacları. Arkadaşına da mutluluklar o da süper görünüyor ;)

Selin Ergeçer said...

Son kareye bayıldım, hasta oldum :)) mutluluklar dilerim :)

Hatırlıyormusunuz??

Related Posts with Thumbnails